Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a megfejtés? és Igaz, nem?

Mi a megfejtés? és Igaz, nem?

Figyelt kérdés

Van egy alagút.Áll benne az optimista , a Pesszimista és az , aki mindd kettő. Az Optimista a fényt látja, a Pesszimista a sötétséget, az aki mindd kettő a vonat fényeit. Na de mit lát a vonat vezetője?

10 megfejtés után leírom :D

2010. jún. 16. 20:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

még mindig nem " aki mindkettő", hanem aki REALISTA.

de amúgy a 3 idiótát a síneken.

-.-

2010. jún. 16. 20:27
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor az bmg nem kéne egyből leszólni -.-
2010. jún. 16. 20:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Egy magával veszekedő Skizót?
2010. jún. 16. 20:33
 4/13 anonim ***** válasza:

20:33

Tyler Durden vagyok és nem vagy vicces :(

2010. jún. 16. 20:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A pesszimista a sötétséget látja az alagútban,

az optimista a fényt az alagút végén,

a realista a közelgő vonat lámpáit,

a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...

2010. jún. 16. 20:43
 6/13 A kérdező kommentje:

Nah keményítsünk be :

A benaresi templom kupolája alatt márványasztalra erősítve három gyémánttű csillog. Hajdanában, a templom építésekor az első tűn 64 középen átfúrt aranykorong helyezkedett el, legalul a legnagyobb, rajta egy kisebb, azon egy még kisebb és így tovább, egyre csökkenő átmérővel. Az isteni parancs így szólt: „Mind a 64 korongot át kell helyezni a második gyémánttűre. Áthelyezés közben a harmadik gyémánttűt is szabad használni. A következő utasításokhoz kell tartsák magukat mindazok, akik az áthelyezéssel megpróbálkoznak:

1. Egy tűről csak a legfelső korongot szabad levenni.

2. Korongot áttenni vagy csak üres tűre szabad, vagy olyanra, melyen a legfelső korong átmérője nagyobb, mint az átteendő korongé.

3. Minden másodpercben egy áthelyezés történjék.

Amikor az utolsó korongot is áthelyezik, akkor érkezik el a világvége.” A feladat végrehatásához hány áthelyezésre van szükség? Körülbelül hány év múlva jön el a világvége?

2010. jún. 16. 20:59
 7/13 A kérdező kommentje:
Nah jó ennek még a megfejtését se értem =/ xD
2010. jún. 16. 21:00
 8/13 anonim ***** válasza:
51%

első vagyok. valaki ugyanígy leírta ezt egy másik kérdésben, válaszként, mielőtt te ezt a kérdést feltetted. ott is leírtam, hogy ez így hülyeség, nincs értelme, olyan ember, aki pesszimista és optimista is, nincs.

és nem beszólás volt, hanem egy kicsit ingerültebb hangvétleű válasz. az emberek nagy része nem szereti magát ismételgetni. most meg már még ingerültebb vagyok.

2010. jún. 16. 21:01
 9/13 anonim ***** válasza:
a második kérdésedre meg a válasz a hanoi tornyai nevű játékra alapul. nem rossz, próbáld ki. :)
2010. jún. 16. 21:02
 10/13 anonim ***** válasza:
kb. 128 mp. mulva lesz világvége.
2010. jún. 16. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!