Cserépkályhára berúgókart hol tudok venni Pitykeszentgyörgyön? Használtan megéri venni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 16. 17:31
2/13 anonim válasza:
Nem éri meg használtan mert az új se drága. De inkább önindítósra csináld.
3/13 anonim válasza:
Pitykeszentgyörgyön? Kérj tanácsot Pityke őrmestertől.
4/13 anonim válasza:
Nem tudom, nekünk olyan van amibe be kell gyújtani.
5/13 anonim válasza:
Én adok hozzá berugókart csak annyit kérek cserébe mutasd meg a gázkart.Az enyém csak durrog.
6/13 A kérdező kommentje:
gázkart cseréld ki akar-ra. Mert akakor tutti hogy beakar indulni.
2018. jún. 18. 13:27
7/13 anonim válasza:
És akkor most én kérdezek.Hol kapok akar alkatrészt?Használt is jó lehet..Könyörgöm segítsetek mert teljesen kétségbe vagyok esve.Na mi lesz már?Nem válaszoltok?
8/13 A kérdező kommentje:
íbéjen lehet rendelni ,valami 20 shillingért. Ha többet rendelsz akkor kedvezmény is jár. 20% kedvezmény kapsz kondenzcsik vásárlásakor
2018. jún. 19. 17:56
9/13 anonim válasza:
Ez most komoly,nem tréfálsz?Akkor én máris rendelek egy tucatot,hogy megkapjam a kondenzcsíkot.Rászerelem a kályhám kémény csővére és elhuzhat mint a vadliba.
10/13 A kérdező kommentje:
mióta kondencsíkot húz a kémény ,füst helyett,fele a fogyasztása. alig eszik 2 mázsát kilóméterenként
2018. jún. 20. 13:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!