Lehet soros figyel engem?
Figyelt kérdés
Április 8. A óta folyamatosan követ egy fekete ameeikai rendszámos ML mercedes tegnap láttam kiszálni a fószert benne és kisérteties módon hasonlított sorosra, megtudhatta hogy fideszes szavazó vagyok? Kérlek titeket most ne ez alapján itéljetek hogy fideszes vagyok mert most nem ez a lényeg, kezdek félni hogy jön az illuminati soros figyel és várja az alkalmat hogy elkapjon? Mi tévő legyek?#FIDESZ #Orbán Viktor #fizetés #családi pótlék #Mercedes #Illuminati #SZÉP-kártya #Soros György #Soros-terv #minden 10 dik én fizetés
2018. jún. 7. 20:00
1/10 anonim válasza:
Nyet, nem vagyunk Soros, vagyunk jukrain maffija.
2/10 A kérdező kommentje:
Mit akartok töllem??!!!!
2018. jún. 7. 20:38
3/10 belapus válasza:
Szerintem inkább Orsós figyel téged.
4/10 anonim válasza:
Jer fiam , én megmentelek a maffiától (200.000 +áfa )
5/10 anonim válasza:
Bakker, te hülyébb vagy mint Orbán!
Pedig már az sem semmi.
6/10 anonim válasza:
Igen, lehet, hogy terve van veled. Soros terve..
7/10 A kérdező kommentje:
Milyen terve lehetne velem?!
2018. jún. 8. 06:20
8/10 anonim válasza:
Meg fog dugni. Hátulról. És semmit nem tehetsz ellene. Sorry.
9/10 A kérdező kommentje:
Fel jelentem a rendörségen pedofília miatt és b@@@hatja a milliárdjait ;)
2018. jún. 9. 14:44
10/10 anonim válasza:
egy valamit ajánlok
szólj a Viktornak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!