Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » BMW-s vagyok, azt hittem,...

BMW-s vagyok, azt hittem, hogy veszek BMW-t akkor ezek alol mentesülök. BMW-re vonatkoznak ezek a szabályok?

Figyelt kérdés

Általános közlekedési szabályok, tilalmi táblák, útburkolati jelek, a közúton való haladás szabályainak, irányváltoztatás, bekanyarodás, autópályán és autóúton való haladás, egyes járművek közlekedésére vonatkozó szabályok megsértése. Pl: jobbkéz-szabály megsértése, záróvonal átlépése, irányjelzés elmulasztása 15 000 FT 30 000 FT

Mára megtudtam 40 ezer forintért!

2018. jún. 1. 23:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Engem meg széttéptek múlt héten a dromedárok. Most is fekvőbeteg vagyok. Vissza kellett varrni a körmömet mert letépték. Az úgy volt hogy sétáltam Vecsés határában az erdő szélén amikor hirtelen szárnysuhogásra eszméltem és mire felocsúdottam lecsaptak rám hangosan morogva a dromedárok. Elkezdtek taszajtani jobbra és balra. Szerencsémre volt arrafelé egy asztal ami alá bebújtam. Utána azt mondotta a Besnyő Pista bácsi hogy a kakaós tekercsem kellett a dromedároknak. Igaza volt a Besnyő Pista bácsinak mert télleg hiányzott a kakaós tekercsemből. Kiették a közepét a dromedárok. De hát én is azt szeretem. A szélét nem annyira.
2018. jún. 2. 00:39
 12/18 crudy ***** válasza:
52%
Remek, még egy nyomorék. Beköszöntött a nyári szünet.
2018. jún. 2. 05:29
 13/18 anonim ***** válasza:
36%

Minimum X6 kisbarátom.

Egy ócska bömössel ugyanolyan kis hurka maradsz

2018. jún. 2. 07:20
 14/18 anonim ***** válasza:
38%
A jobbkéz szabály megszegése csak akkor ér valamit, ha busznak, kamionnak, mixerkocsinak vagy ilyesminek nem adod meg
2018. jún. 2. 08:13
 15/18 anonim ***** válasza:
51%
Az van, hogy BMW-seknek is kiküldik, ez a szabály, de csak akkor kell befizetni, ha kedved van és nem kell másra a pénz. Előző tulaj nem mondta?
2018. jún. 2. 10:59
 16/18 anonim ***** válasza:
54%

Rosszul látod, mert nem maga a BMW tulajdona hozza meg a számodra kívánatos mentességet, hanem egyéb körülmények, mondjuk ha képviselő, vagy híres énekes lennél, akkor elismerem, a megszokott gyakorlat által jogosan követelnéd a szokásos eljárási módszert, mert miért pont neked ne járna ki, ha a többinek kijár, de a bömös itt csak mellékkörülmény, még ha annak birtoklásából és a hozzá kapcsolódó közlekedési szokásokból származna is a jelzett szabálysértés, aminek mentesülését firtatod.

Lehet persze, hogy a BMW tulajdonosok között is létezik a kéz kezet mos szabály, de mivel a képviselői testület jelentős hányada inkább Audival, vagy Mercivel szabálytalankodik szívesebben, ezért nekem úgy tűnik, hogy csak akkor mentesülsz automatikusan, ha mellesleg rendőrfőnök a sógorod, vagy ha a mellényzsebedben ott tartod a szokásos baksis jelentéktelen összegét, amit egy elegáns mozdulattal, de soha nem lekezelő módon szoktak a szerv számára átnyújtani.

Magam nem vagyok ugyan járatos ezekben az illemtan szabályokban, ezért csak félig, meddig tarts hitelesnek, de mintha azt hallottam volna, bár lehet, hogy azok nem a nagy BMW tulajdonosok családjához tartoztak, hogy újabban a forgalmiban felejtik a szokásos javadalmazást a közlekedésrendészeti járőrök számára, akik azt soha nem veszik észre, de érdekes módon mindig eltűnik, mintha porszívó szippantaná el, vagy Roxfortos varázslat lenne a háttérben.

Ha az általad igényelt mentesség netalán mégsem következne be, akkor bizonyára valami hibát vétettél, mondjuk korábban nem tettél szert milliárdos pártvezér szülőre, lehetőleg az aktuális politikai vezető szereppel rendelkezőre, bár lehet, hogy itt ez csak másodlagos, nem vagyok benne biztos, mert nincs közvetlen tapasztalatom ebben sem, lévén nekem egyetlen ismerősöm sincs semmilyen pártban, már ugye arra célzok, hogy aktuális, vagy már kissé nem aktuális az a vezető szerep.

Ha mégis valami probléma történne, mondjuk egy rebellis gondolkodású, deviáns rendőrrel akadna dolgod, aki felrúgja a már bevált szokásokat, biztatlak, csak hagyd az egész semmiséget az ügyvédedre, az simán elintézi számodra a jó szokások szerinti mentességet.

2018. jún. 3. 11:14
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
Amennyiben Seholországba közlekedsz, akkor nem vonatkoznak rád a szabályok :D
2018. jún. 4. 14:30
 18/18 anonim ***** válasza:
51%
Vonatkozik mindenkire. Csak mindenki lszarja.
2018. jún. 12. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!