Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Írt már nektek választ Babi néni?

Írt már nektek választ Babi néni?

Figyelt kérdés

nekem írt:

90%-ban hasznos válaszokat ad

odaírta a nevét,

76/nő

2010. jún. 15. 13:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tévedsz! :)) Az én nagyim Svájcban él, és neten tartjuk a kapcsolatot, és 81 éves :)
2010. jún. 15. 23:04
 12/18 anonim ***** válasza:
méghogy a 76 évesek nem neteznek nem azt irtad hogy babi néni írt neked és a babi néni 76 tehát logikus hogy a 76 évesek is neteznek:))
2010. jún. 16. 12:06
 13/18 anonim ***** válasza:
deirtám :P nemis eccer :D
2010. jún. 16. 12:17
 14/18 anonim ***** válasza:
még a Zsóka néni is 8aki Magdus anyus) is netezik ember! -.-
2010. jún. 16. 19:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Babi néni télleg az. Most olvastam szarás közbe a blikkbe
2010. jún. 16. 23:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen

76/F

Babi bácsi

u.i:Nem kérsz egy kis Kalcium-magnézium-karbonát pörköltet?

2010. jún. 22. 13:12
 17/18 anonim ***** válasza:

Valaki ellopta a receptemet!

Ez az eredeti bauxitfőzelék:

Hozzávalók:

-fél kg bauxit

-2 liter víz

-15 dkg káli só

-65 dkg oltott mész

-2 szál cserkészkolbász

-zőccség

Elkészítése:

Válasszunk egy köcsögöt, hogy melyikben lesz a főzelék megfőzve szépségesen, okosan, majd a 2 liter víz forralása után, adjuk hozzá a fél kg bauxitot. Ezután közepes lángon, folyamatosan kavargatva a mindenséget, szórjuk meg egy kis káli sóval, ízlés szerint. Gyönörüségesen kavargatva a mindenséget a köcsögben, oktrojáljunk a fazékba 1-2 cserkészkolbászt. Ezek után adjunk a mindenséghez horribilis indokolatlan mennyiségű zöldséget, ami ízlés szerint lehet sárgarépa, fehérrépa, mindenféle hagyma, meg minden. Ezután 10 percnyi szentimentális kavargatás után, elsőáldozó-fejünkkel kóstoljuk meg a köcsögből a mindenséget. Az íze még bitang-pusztulatosan f*stos, de nem feltétlenül k**vasz*r. Folyamatos kavargatás közben adagoljuk a köcsögbe a 65 dkg oltott meszet. Ha ezzel megvolnánk, vegyük le a mindenséget a tűzhelyről, majd kisebb köcsögökben 3-4 személy részére tálaljuk, aztán jóvan...

Józsi bácsi 76/F

2010. jún. 29. 11:24
 18/18 A kérdező kommentje:
bocsánat, ez csak váletlenül ment a humorba, a GYIKba akartam
2010. jún. 29. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!