Két haveromnak most lesz a 18. szülinapja szombaton. Kellene valami jó kis szivatás. : P Ötletek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 01:27
2/7 anonim válasza:
első: ezen most felröhögtem xD
am szivatás... hitesd el vele hogy meleg vagy és szereted őt.. ezen a másik haver is tuti meglepődne.
3/7 anonim válasza:
verdd bele a farkad a piájukba vagy pisálj bele, a végén kíváncsi vagyok mit szólnának hozzá XD
4/7 anonim válasza:
Szerintem egyettek mézet. Egészséges, és a fogak állapotán jelentősen javít, és a bélflórád is erős lesz !hajrá
5/7 anonim válasza:
Jól rázz fel egy üdítős dobozt és add oda neki, kinyitja, és elázik xD Ha te is kérsz tőle biztos felrázza, felé tartva nyitsd ki xDDD
6/7 anonim válasza:
Egyszer valahol tv-ben láttam, hogy volt a krapeknak szülinapja, és megszervezték, hogy a rendőrők kijöttek a házához, és elvitték. Persze a gyerek azt hitte a dutyiba, de igazából egy buliba :D szerintem ez jó ötlet lenne, ha van zsaru ismerősöd
7/7 Unit88 válasza:
bérelj prostit és hívd el őket egyenként a csajukkal a prostinak mondd meg hogy viselkedjen úgy mintha a csaja lenne késöbb persze mondd meg az igazi csajának hogy mi történt (ha nagyon szemét vagy nem kötelező)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!