Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Pubg mobileról vélemény?...

Pubg mobileról vélemény? Akármi jöhet

Figyelt kérdés
Egyszerűen ki nem állhatom ezt az undorító játékot. Olyan szinten felidegesített, hogy lecsattintottam egyet a főnökömnek, mert ő is felidegesített. Most munkanélküli vagyok, és vissza kellet költöznöm anyámékhoz. Nektek mi a véleményetek erről a játékról??

2018. máj. 11. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem ezt a játékot

És ha igaz amit mondasz akkor egy idióta vagy

2018. máj. 11. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Engem is felcseszett az jópárszor, hogy átlagban 20 percig szedem össze a fegyvereket, felszereléseket, aztán bummm, egy pillanat alatt lelőnek. De volt pár "Winner, winner, chickrn dinner"-es köröm is :).

1 hőnapja leszoktam, még nem eszem vissza...

2018. máj. 11. 21:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Száradjon ki a halászleve. Fel jelentettek vagy mi. Na jólvan, itt van elegem! Nem akarok anyámékkal sem élni. Elhagyom az országot...
2018. máj. 12. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem kamuzol, akkor is egy pofon csak magánvádas eljárás lehet, azaz nem a rendőrség nyomoz, majd ügyészség képviseli a vádat, hanem a sértett teheti ez meg. Tanúja van a pofonnak?
2018. máj. 12. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!