Kecsk-e, vagy nem?
Figyelt kérdés
A kertünk végében kinőtt egy mutatós kecskerágó; de félek, hogy megrágja a kecskéimet. 3 kecském van, de hogy néznének már ki összerágva? Honnan tudnák az emberek, hogy kecsk-e; vagy sem? (nem, nem az.)
De mit csináljak, rakjak ki mindhármójukra egy táblát, hogy "NEM" !? Dehát, hogyha mindhármójukra EGY táblát raknék, akkor hogyan mozognának?
Még azt hinnék, kedd van, pedig idelent balra erősen péntek. (Egy hamis/fiktív időzónában vagyok, ami megszólalásig hasonlít a többire.)
2018. ápr. 14. 16:37
1/5 A kérdező kommentje:
Ó,csodába, elrontottam:D Úgy akartam , hogy akasszak mindháromnak a nyakába egy kis táblát, mint egy nyakláncot?:):)
2018. ápr. 14. 16:41
2/5 anonim válasza:
Adódik, hogy szájkosarat tegyél a kecskerágóra.
4/5 anonim válasza:
Hogy lehetsz ilyen sóher. Három kecskéd is van, tuti béri egynek a megrágásával. Lesz egy rágott kecskéd, meg két rágatlan.
5/5 A kérdező kommentje:
:)
Mentek a zöldek:)
2018. ápr. 15. 21:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!