Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Megírtam a Barátok közt Z...

Volt1xkérdés kérdése:

Megírtam a Barátok közt Z történetét lehetnék a rendező? ízelítő a forgatókönyvből lent

Figyelt kérdés
Magdi néni nem halt meg csak Kaitónál eddz h sokkal jobban tudjon takarítani és fel tudja takarítai a csillagharcosok sörösüvegeit szotyijáát és cigicsikkjeit a Mátyás király téren a bonyodalom h a Namekra kell menni a kristály gömbökért és többen is igényt tartanak a 3 kívánságra (tudniilik a Namekon 3-at lehet kívánni) Klaudia fel szeretné éleszteni Ákost és Zoltánt MIklós fel szertné támasztani Tónit Vili bácsi újjá akarja éleszteni Magdinénit mert soma már szupercsillagharcos és várja Vegitát és Nappát akioknek a szemetével már nembír el Vilmos.
2010. jún. 12. 13:52
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Ja, semmi, megoldom.
2010. jún. 13. 16:47
 12/36 anonim ***** válasza:
Huh, ez nehezebb, mint hittem. 2 óra alatt, csak a 4. kockáig jutottam el. Na, nem baj, nem adom föl, azért is elkészítem!
2010. jún. 13. 19:42
 13/36 A kérdező kommentje:
hajrá hajrá magdinéni alakjára kíváncsi leszek:D
2010. jún. 13. 20:22
 14/36 anonim ***** válasza:
Ő nem szerepel a GT-ben.
2010. jún. 14. 14:27
 15/36 anonim ***** válasza:
Huh, ma megdupláztam a kockák számát. De még így is sok van hátra, de azért megcsinálom!
2010. jún. 14. 18:31
 16/36 A kérdező kommentje:
lávoljuk az ssb-ket
2010. jún. 14. 18:33
 17/36 anonim ***** válasza:

Jó, hogy Magdi néni nem lesz a GT-ben. Ő már meghalt, és Ákossal és Tónival Kaitónál van.

Ha valakinek van egy jó ötlete, megírhatná a sima Barátok közt történetét (persze dragon ballos átdolgozással).

2010. jún. 14. 19:16
 18/36 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én írtam a Barátok közt Gt-t. Örülök, hogy tetszett nektek. És sok sikert a képregényszerkesztőnek!

2010. jún. 14. 19:17
 19/36 anonim ***** válasza:
Kösztöper!
2010. jún. 14. 19:41
 20/36 anonim ***** válasza:
Sima Barátok közt szerintem:Az erdő szélén a fák között Berényi Miklós él,aki csalásból és hazugságból él.Találkozik egy ügyvéddel Dr. Balogh Nórával,aki miatt már nem vág át annyi embert.Együtt elindulnak megkeresni hét golyót,amit Kristály gömböknek hívnak.Útközben találkoznak a volt focistával Novák Lászlóval akit a felesége kidobott a házból,így egy lakókocsiban éldegélt és az öreg rockerrel Illés Alexszel és a fiával Illés Péterrel.Miután a Kristály gömböt megszerezték és Novák László kívánt egy női bugyit,egy szigetre mennek egy öreg mesterhez,Kertész Vilmoshoz,hogy tanítsa őket meg a takarítás művészetére.Miután elsajátították a takarítás művészetét,jelentkeztek a Tenkaichi Budokai-ba,takarítónak.De hamar megunták ezért Miklós inkább folytatta a csalást és a hazugságot,Illés Alex pedig jelentkezett a Tankcsapdába gitárosnak.Pár hónapig mialatt a csapat tagja volt,megismerkedett Illés Júliával,akivel nemzett egy lányt,Illés Vandát.Utána Illés Alex ott hagyta Júliát.Eközben Miklós még több barátot talált és legyőzte a félelmetes Szívtelen Sátánt,aki halála előtt kiköpött egy tojást,amiből kikelt a testedző Mátyás Richárd.Azután Miklós elvette Dr.Balogh Nórát,és együtt örökbe fogadták Egresi Tónit.
2010. jún. 14. 23:24
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!