Mejik a legjobb gomba?
A csalódás megvolt :) *meLYik*
Amúgy őzláb.
3. vagyok.
Na és nekem?
Kérek egy 16 éves néger bukszát, meg egy arabot is a vagonba.
Gombászni.
Köszike, 2 néger csaj és egy arab megérkezett, de nem vagyok teljesen elégedett.
Az egyik négernek gombás a csülke, meg szőrös is, ami ez esetben gondolom természetes, de valahogy nem ízlik, ha tudsz receptet gombás csülökre, megköszönném, a másiknak meg a feje olyan mint egy gomba.
Az arab még csak elmenne, de folyton azt hajtogatja, hogy:
- gombahu szedjmár -
és közben a padlót fejelgeti, kicsit ijesztő, de majd megszokom.
Epekedve várom a negyediket, remélem az duplán teljesít, akárcsak Magyarország, ha már gombáról van szó, illetve bármiről.
A vagon kényelmes, mert behúztam a vészféket, így most csak akkor szédülök, ha menetiránnyal szemben ülök, mert azt sosem tudom megszokni.
Hogy van az arabul, hogy 'gomba'?
Már mondtam neki, hogy - habalaba balaba, ami biztosan jelent valamit, mert pofon vágott kétszer, így kommunikációs nehézségeim támadtak és csak az a szerencsém, hogy az asztalkendőt magára terítette, amire tálalhatom a gombapörköltet, amit főzött, de félek, hogy elvétem és legközelebb bombapörkölttel kínál meg jóindulatból.
Kóstoló kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!