Szerintetek ki a viccesebb Bödőcs Tibor vagy Kiss Ádám?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 5. 19:58
1/10 anonim válasza:
Kiss Ádám csak árnyéka lehet Bödőcs Tibornak, hiszen utóbbit nem véletlen nevezik már "Kishofi"-nak.
2/10 anonim válasza:
Bödőcsnél a sok piás duma már kicsit unalmas.
4/10 anonim válasza:
Bödőcs messze a legjobb. Kiss Ádám gyenge hozzá képest.
5/10 anonim válasza:
Kiss Ádámnak is voltak mar jó műsorai, de Bödőcs, szerintem is simán "veri".
6/10 anonim válasza:
Viszont egyikük sem ér fel Kőhalmihoz. ^_^
7/10 anonim válasza:
Kőhalmi se rossz, de Hadházi jobb.
8/10 antitojás válasza:
szerintem Bödőcssokkal jobb Kiss Ádámnál Az egyik legjobb humorista. Úgy gondolom, hogy Kőhalmi nem jobb Bödőcsnél, de fej-fej mellett haladnak. Náluk csak 2 Dumaszínházos humorista jobb, egyik az Aranyosi (személy szerint nagyon-nagy kedvencem), másik pedig a Hadházi. Na őket már csak ember veri az pedig a Hofi.
10/10 anonim válasza:
Többen mondják, hogy Kőhalmi és Bödőcs a legjobbak.
Nekem valahogy Kőhalmi nem jön át, ami valószínűleg az én hibám, de Hadházy sztorizgatásai viszont nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!