Ti is ugy gondoljatok, hogy a kanal lany, a villa pedig fiu?
Nem én teljesen megértem az ilyen mély művészi gondolatokat
Sőt, hat a 21. Században nincs hülye, vagy pszichopata ember, csak elvont művész
Szóval tök jogos az elmélet
És tudod mit, a transznemű az pedig biztos ez : [link]
Tudod, noha a kés esetében nyilván tévedsz (mint szúrófegyver vagy annak deminutív modellje, hagyományosan és természetszerűleg maszkulin jellegű szimbólum), az intuíciód helytállóként értékelhető hipotézisnek tűnik funkcionális-archetipális szempontból (érzékenyebb feministák inkább csak idáig olvassák, jellegét tekintve minden ilyen természetű megközelítésnek premodern mellékzöngéi vannak): a villa aktív princípium, amely behatoló mozgást végez, míg a kanál szerepe az éltető szubsztancia befogadása.
Javaslom tehát a kérdés áthelyezését egy másik kategóriába, ez ugyanis nem vicc (hanem nagyon komoly), és nem vicces (hanem aggasztó: a funkciók szimbolikus disztribúciója az evőeszközök esetében ezek szerint olyan formát öltött, amely mintázaton belül feltűnő és nyomasztó a maszkulin princípiumokhoz köthető elemek fölénye a számarányok tekintetében. Vagy a késnek, vagy a villának mennie kell).
Meleg par, igazad van 🤔
A behatolo mozgasra en is gondoltam, azert is tekintem ferfinek a villat. Menjen a kes, bar igy sem tudja kiturni ot, rangbeli kulonbsegek vannak koztuk.
En sem ide raktam, mert komoly kerdes, csak attettek🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!