Csűsztök! Hogy vagytok testvíreim?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 3. 08:37
11/24 anonim válasza:
#10 okés megvárunk hova mennyünk? Mit rabojjunk ki?
12/24 anonim válasza:
Ni már mejjen parasztok vagytok, hogy a varjak vájják ki a szemeteket. Nem szabade lopni finyes nappal. Este megyük, de húzzatok zoknyit vagy harizsnyját a fejütökre.
13/24 anonim válasza:
Jajj a sátános...
Ok de ne it beszejjünk hanem privibe mer a vegen meg le nyomoz a rendor seg aszt ot fognak várni
14/24 anonim válasza:
Ürge Mari néninek a faluvégen délelőtt hozta a nyugdíjat a postás. Szerintem nála kíne kezdenünk. Én majd előremegyek, s jól megcsöcsörészem a vénasszont, amíg meg én csöcsörészek, ti be tudtok menni a belső szobába, ahol az éjjeliszekrény fiókjában lapul a nyugdíj. Én kb. egy negyedóráig tudom lefoglalni a vén nőt, addig omlósra csöcsörészem a szottyadt bögyeit, de tovább nem tudom feltartani, mert egyrészt egy negyedóra után az én kezem is elfárad az aszott bőrlebernyeg fogdosásában, másrészt az ő csöcsei is elfogynak a nagy csöcsörészésben, és nem lesz már mit nyomkodnom a végin.
15/24 anonim válasza:
Ez mid júl hangzik, de a rendürök nem fugják emezeket megnizni? Mindjegy. Ha bevisznek minket kihalgatásra ejn nem fugok senkijt beleküpni, mig nem kirdeznek.
16/24 anonim válasza:
Jaj, tezsvírem, a rendőrök analfabéták, azok nem olvasnak ilyeneket. Az ő olvasástudásuk a képregények nézegetésében merül ki.
17/24 A kérdező kommentje:
Hát emberek nagyon viccesek vagytok majd kihaltam a röhögéstől lol
Nagyon jól tudtok beszélni parasztosan! 😂😂😂
Köszönöm mindenkinek a vicces válaszokat! 😀😊
2018. ápr. 3. 21:27
18/24 anonim válasza:
Tezsvírem, én mán tínyleg útra készen állok, mennyünk oszt szedjük tele a puttonyt! Hánykú tanákozunk? És hun? A gyesznóól mögött jó lesz?
19/24 A kérdező kommentje:
Júú!
2018. ápr. 3. 22:26
20/24 anonim válasza:
#18 Bátjám éin már kin raboltam mindenkit. Te csak mejjél elörre, majd küldjöm utánad a zsernyjákokat, hogy ne unatkozzá magadban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!