Volt1xkérdés kérdése:
Lehet belőlem pokémonmester?
Figyelt kérdés
Tegnap fogtam 1 bidrillt és 1 jegliepuffot és ki akarom hívni Ash Ketchumot2010. jún. 11. 09:16
1/14 anonim 

válasza:

Hát, előbb hadd lássuk mit tudsz...
2/14 anonim 

válasza:

Szerintem lehetsz,de akkor te is gyalog kell menj mindenhová!:)
3/14 A kérdező kommentje:
jóvagyok már voltam Palettvárosban de Ash nem volt ott áll ezt mondta Jessy a rakétacsapatból amúgy legyőztem a Rakéta csapatot
2010. jún. 11. 09:48
4/14 anonim 

válasza:

szerintem tedd a le füvet, nem éri meg...
5/14 anonim 

válasza:

:D:D de most te két vizipokémonnal akarsz kiállni egy föld típusú ellen?
6/14 anonim 

válasza:

Ash pikácsuja ellen nincs esélyed...
7/14 anonim 

válasza:

pikáccsu egy szar,csak ash-éknek jó a taktikájuk,de am simán le lehetne verni.
8/14 anonim 

válasza:

A Citroen pikácsu télleg sz@r, egy ismerősömnek volt, megállt vele a piros lámpánál és leállt a motorja, nem indult. Kivárt 3 lámpaváltást, már nagyon anyázták, akik kerülgették, erre egyszer csak beindult és ment tovább, mintha mi sem történt volna. Bevitte szervizbe, nem volt hibakód, nem tudtak rá mit mondani.
Viszont a nevét azzal is kiérdemelte, hogy mindenkit megrázott kiszállásnál. :D :D :D
9/14 anonim 

válasza:

én már pokémon mester vok,csatázunk egyet?:Đ
10/14 A kérdező kommentje:
rendben én kihívok minden gyik földi pokémonmestert
holnap 13 00-kor pokéviadal turnament lesz a humor kategóriában
2010. jún. 11. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!