Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kérjük a felszálláshoz a...

Kérjük a felszálláshoz a jármű összes ajtaját vegyék igénybe. Nem túl nagy elvárás a BKK részéről?

Figyelt kérdés
Ha be akarom tartani ezt és megcsinálom egy hosszú CAF villamoson, hogy felszállok az első ajtón, aztán másodikon le, utána a 3.-on fel stb, míg az összes ajtón fel-le szállok, az sokáig tartana. Nemrég hallottam valamelyik villamoson ezt a bemondást, amit én így értelmeznék, ahogy fent van írva :)
2018. márc. 26. 11:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván arra vonatkozik a felszólítás, hogy ne egy ajtónál próbáljon mindenki felnyomulni, mert közben más ajtóknàl már rég befejeződött az utascsere.

Úgy gondolom, ez egy szándékosan ugyan félreértelmezhető mondat, de a fogalmazás tömörsége elsődleges egy ilyen szituációban és nem férne bele egy-két további, értelmező, pontosító mondatrész.

2018. márc. 26. 11:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A megoldás az, hogy az egyik ajtónál felszállsz fizikai mivoltodban, míg közben a többit hatalmas szellemed veszi igénybe.

Így mindenki boldog.

(kérjük a humorba áttenni, mert jó egyébként)

2018. márc. 26. 11:35
 3/12 D. Brasco ***** válasza:
100%
Humornak jó,csak kár hogy kőhalmi zoli évekkel ezelőtt elsütötte már a showder klubban........
2018. márc. 26. 11:51
 4/12 anonim ***** válasza:
á- azt mondják egy újszülöttnek minden vicc új
2018. márc. 26. 11:57
 5/12 A kérdező kommentje:
#3-as: Már azt hittem, hogy csak nekem jutott ez eszembe :)
2018. márc. 26. 12:57
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
Még trollkodásnak is nagyon gyenge...
2018. márc. 26. 13:04
 7/12 anonim ***** válasza:

1. megoldás: ha te egy elektron vagy, fel tudsz szállni egyszerre az összes ajtón.

2: megoldás: normálisan ezt úgy kéne bemondani, hogy "a SZABAD ajtón".

+ van még egy: átszállhatsz a kettes ÉS a hármas metróra is. Na, megnézem azt az embert, aki egyszerre felszáll mindkettőre.

Itt VAGY kapcsolat van.

2018. márc. 27. 11:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a fura, amikor kérik, hogy vegyük igénybe az összes pénztárt a Sparban.

A fene sem akar mindnél sorba állni.

2018. márc. 27. 12:49
 9/12 A kérdező kommentje:
Nekem is fura :) Amikor a bemondást meghallottam az 1-es villamoson, elröhögtem magam, egyből tudtam, hogy gyk kérdés lesz :D
2018. márc. 27. 14:13
 10/12 Wadmalac ***** válasza:
100%

Nem értem, én úgy emlékszem, felszálláskor tilos bármelyik ajtót is igénybe venni, sőt, zárva kell lennie.

Mondjuk az nem BKK, hanem Lufthansa.

2018. márc. 28. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!