Kérjük a felszálláshoz a jármű összes ajtaját vegyék igénybe. Nem túl nagy elvárás a BKK részéről?
Nyilván arra vonatkozik a felszólítás, hogy ne egy ajtónál próbáljon mindenki felnyomulni, mert közben más ajtóknàl már rég befejeződött az utascsere.
Úgy gondolom, ez egy szándékosan ugyan félreértelmezhető mondat, de a fogalmazás tömörsége elsődleges egy ilyen szituációban és nem férne bele egy-két további, értelmező, pontosító mondatrész.
A megoldás az, hogy az egyik ajtónál felszállsz fizikai mivoltodban, míg közben a többit hatalmas szellemed veszi igénybe.
Így mindenki boldog.
(kérjük a humorba áttenni, mert jó egyébként)
1. megoldás: ha te egy elektron vagy, fel tudsz szállni egyszerre az összes ajtón.
2: megoldás: normálisan ezt úgy kéne bemondani, hogy "a SZABAD ajtón".
+ van még egy: átszállhatsz a kettes ÉS a hármas metróra is. Na, megnézem azt az embert, aki egyszerre felszáll mindkettőre.
Itt VAGY kapcsolat van.
Nekem az a fura, amikor kérik, hogy vegyük igénybe az összes pénztárt a Sparban.
A fene sem akar mindnél sorba állni.
Nem értem, én úgy emlékszem, felszálláskor tilos bármelyik ajtót is igénybe venni, sőt, zárva kell lennie.
Mondjuk az nem BKK, hanem Lufthansa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!