Itt ragadtam kérem segítsenek?
Sziasztok én kolompàr tech androida-vagyok és 6018-ból jöttem vissza a múltba. Az eggyesült vilàgegyetem eggyik kis vàrosàban élek a "marson"
Na szóval úgy kezdődött hogy bementem a sarki 65 km magas kisboltba és vettem eggy "telebetyàr idő telefont" ami sajnos beszippantott es most eggy ősrégi helyen vagyok ahol az emberek még "autó"val közlekednek.
Autó nàlunk màr csak 2000 éves földművészeti múzeumban van.beszéltem az eggyik "8.kerületben" élő emberrel vagy micsodàval.és megkérdeztem tőle hogy hogyan juthatok "vissza a jövőbe" (--- ez valami film neve ? Na mindeggy. Szóval megkérdeztem és ezt vàlaszolta "dik a csorro a ràk a szived te cseléd milyen jövőbe akarszmàn te csorró"
Megpróbàltam lefordítani de nem sikerült,kérem segítsetek lefordítani és segítsetek haza jutni.
Üdvözlettel:kolompàr tech androida
Bocsi a késő válaszért.
Állj fel a wcre és verd be a fejed és ha minden igaz akkor feltalálod az időgépet a "Vissza a jövőbe"-ből amit írtál. (Best film forever 😎) BFF XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!