Jobban focizok mint l. messi es c. ronaldo eggyüttvéve mit tegyek?
Figyelt kérdés
Túl jól focizok, az edzőm azt mondta hogy ne menjek bözsik programba mer fél hogy megdöntöm a 6098 gólos gólrekordom eggy szezon aladt. És ezt nem felvágásból írom.jelenleg a világegyetem eggyik legkissebb városában játszom a "földön" és 65 lábamnak és 6 fejemnek köszönhetően 13 000 000 km es távólságból is képes vagyok a sarokba helyezni a labdát. Szerintetek lehetek még focista vagy már késő? 5862 éves F2018. márc. 21. 14:47
1/8 anonim válasza:
Akkor foci edzés helyett, inkább nyelvtanórákra járj. ^^
2/8 A kérdező kommentje:
1.válaszoló a nyelvtanom lvl679-es és már 2x kijátszottam .
2018. márc. 21. 14:54
4/8 anonim válasza:
Ez az ezotéria kategóriába simán beleférne.
5/8 A kérdező kommentje:
Ja es a nevem kolompàr tech android
2018. márc. 21. 15:21
6/8 anonim válasza:
Persze, a Neptunusz SC galaktika most keres profikat a tavaszi Nap ligára, ahol olyan világklasszisok fociznak a Holddal, mint te. Simán indulj.
7/8 anonim válasza:
Sajnos ezzel csak a Galaktikus Liga B osztályában szerepelhetsz.
Az öregfiúk csapatában.
8/8 anonim válasza:
Mit tegyél? Nyugodj meg és vedd be szépen a gyógyszere(i)det.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!