Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy tetszik az alábbi humoros...

Hogy tetszik az alábbi humoros szöveg? (sztem rohadt jó)

Figyelt kérdés

Wagon R+ :

Megunta a Suzukiját? Cserélje le újra! Lökhárító elől-hátul színre legyen fújva!

Az immobilájzer már benne van a slusszba. Sohasem fog csalódni a Wagon R+ -ba.

Bele tettek ezer extrát, többet, is mint akart. Leverheti fél gázon az egész Párizs-Dakart!

A sok extrából kettőt is kiemel a sajtó: Forgatható kormánykerék, kinyitható ajtó. Ebben már nem pótkerék van: olyan, mint egy airbus. Jár hozzá egy felfújható full pót-WagonR+. Hegymenetbe nem szarozik, simán ez a nyerő.

Ahogy tombol alatta a tizenhat lóerő. Sík terepen is odabasz: gyűrődik az aszfalt Ha gyorsan, tolod, feltépi a matchbox-terepasztalt. Kirándulás? Erre lett a kocsi? kitalálva. Utazhatsz bent négykézláb, guggolva vagy állva. Ülés nincsen benne, ez már futurizmus. Hogy is nézne az ki, hogy ül a turizmus? Hely van benne bőven, pótolja a házat. Csak ne menj vele messzire, mert százon eszik százat. Két sajátossága még: az "izomerő-szervó", Meg a klímarendszer: "ablakfüggő thermo". a kesztyűtartójában van egy titkos button. Azt kell megnyomni, ha lerohadsz az úton. Akkor a műszerfal kiírja, hogy:"csocsi". Mert ebből az életben nem lesz már kocsi.

Egy esélyed van még: a szupertitkos kódja. De nehogy elhidd, hogy a problémád megoldja. A hibamentesítőt aktiválnád vele. Igen ám kistestvér, de hogyan írod bele?

A WagonR+ -ban az a tuti üzlet. Hogy van hozzá titkos kód, de nincsen billentyűzet. Most aztán szarban vagy; nézel jobbra-balra. Hirtelen új message jön a műszerfalra:

"Szeretnék neked egy jó tanácsot adni,

Indulj el gyalog, vagy itt fogsz megrohadni".

Ha WagonR+ -t vásárol, számoljon a sokkal, a kockázatokkal és a mellékhatásokkal. Amióta gyártják, rajta ül az átok. Már a szlogen mögött nagy átkúrást látok. Gazdaságos motor meg metálfény. Kaszni. SUZUKI A MI AUTÓNK meg is lehet b@szni!

2010. jún. 9. 19:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Saját szerzemény?

rohadt jó :D:D:D:D:D:D:D

és így van: a suzukit meg is lehet b@szni xD

2010. jún. 16. 15:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem,nem én írtam...neten találtam.Amúgy az utolsó mondattal én is egyetértek xD
2010. jún. 16. 19:00
 13/14 anonim ***** válasza:
faxa nagyonXD
2010. jún. 16. 22:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Basszus, ez a Susukis nagyon nagy!
2010. jún. 17. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!