Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki a hetedik törpe? Morgó-Tudo...

Ki a hetedik törpe? Morgó-Tudor-Vidor-Kuka-Szende-Szundi.

Figyelt kérdés
2018. márc. 8. 19:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ákos, Emőd, Konty, Vakond, Paks, Tuba és Dömötör
2018. márc. 9. 11:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hapci te jóember. Ezt nem tudni...
2018. márc. 10. 14:46
 13/14 1112 ***** válasza:

"Jó, akkor számoljon el 10-ig!"

"egy fő, két fő, 3 fő, 4 fő, 5 fő, hat fő, hétfő, kedd..."

Egyszer nekem volt olyan, mikor átmentünk a szomszédba a testvéreimmel, és a szomszéd gyerekekkel ipiapacsot játszottunk, és simán le tudtam volna előbb paccsolni a szomszéd csajt, csak annyira belemerültem, hogy "ipiapacs 1-2-3" után nem a nevét mondtam, hanem el kezdtem tovább mondani, hogy 4-5-6, és akkor ő paccsolt le, de ő se figyelt, ő is nagyon bele volt merülve a játékba , mert ott álltunk egymás mellett; és én mondtam neki, elkezdem ipiapacs 1-2-3-4-5-6 :D Amúgy asszem a hetet még mondtam, és annál eszméltem:D

2018. márc. 10. 21:07
 14/14 1112 ***** válasza:
13.vagyok,az a fős valamilyen kabaréjelenetben volt ; és valamit elcsent az egyik csávó, úgy rémlik legalábbis , már nagyon rég láttam; és akkor ahhoz mondta talán a másiknak, hogy csukja be a szemét; hogy elcsenhesse a dolgot és elslisszolhasson vele.
2018. márc. 10. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!