Miért nem értem a vicceket a showder klubból?
Miért van humor kategóriában a kérdés?
Amúgy pedig nagy valószínűséggel azért, amit az előző válaszolók már leírtak.
Itt egy példa.: 1-2 éve egyik ismerősömmel az iskolában (gimnázium) egy Klára nevű lányon nevettünk.
Azt mondtuk neki, hogy "Tartsd Kordában magad" :D mert Korda Gyurinak a feleségét Klárának hívják és kb arról híres, hogy milyen furán mondja mindig hogy Klárikám stb...
A csupán 1 évvel alattunk járó lány egyátalán nem értette a viccet és azt sem tudta, hogy ki az a Korda György, viszont a haverom és több osztálytársam igen.
1 év ennyit számít...
Most gondolj bele, hogy ha a showder klubban a rendszerváltásról az utána lévő időszakról plusz a szomorú magyar valóságon viccelődnek, akkor azt te nem fogod megérteni.
Én is csak azért értem a régi poénokat 20 évesen mert érdekel a történelem, szüleimmal nagyszüleimmal sokat beszéltem milyen volt az életük plusz egyik régi ismerősömmel folyamatosan komunista memeket küldünk egymásnak.
Meg persze vannak olyan felnőtt poénok, amikről fogalmad sincs :)
Nekem ilyen volt az "arany eső". Nem rég jöttem rá, hogy mit jelent :S (Nem próbáltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!