Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért olyan hülyék a háziállatok?

Miért olyan hülyék a háziállatok?

Figyelt kérdés
A minap hazamentem a munkából, és csak egy zümmögő hangra lettem figyelmes. Mivel gondoltam hogy ez egy rövidzárlat hangja, azonnal rohantam a biztosíték szekrényhez, és áramtalanítottam a házat. Mivel elmúlt azon nyomba a hang, elkezdtem a zárlat forrását keresni. Egy cső eltört és rövidre zárta a víz a konnektort? Nem. A PC elosztójától jött a hang. Tocsogott a nedvességtől. Megszagoltam, és lám... vizelet. Méghozzá a macskáé. Mert én olyan hülye nem vagyok, hogy belevizelek a konnektorba. Pedig nem értem. Eddig szoba tiszta volt... Nem érezte hogy valahol a 220 környékén kicsit feszült a hangulat? Vagy hogy nem kóser ott valami? Hogy az nem macska alom? Nem értem. Valami? Valaki? Esetleg valami megfejtés hogy mi miatt lehetett?
2018. febr. 12. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok sört ivott,és nem bírta már tartani az alomig........
2018. febr. 12. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Megrázó élményt akart, mert unatkozott.
2018. febr. 13. 00:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bosszúból tette, hogy be van zárva egyedül a lakásba, jön a tavasz, lehet menne már párt keresni.
2018. febr. 13. 08:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Jön a tavasz, töltőre tette a pöpöst.
2018. febr. 13. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!