Az kemény, hogy van egy tubus Technokolom még általános iskolás éveimből (anno 1998) és most az előbb ragasztottam le vele egy borítékot? Mi ez ha nem egy csoda amelyben a teremtő nagyszerűsége mutatkozik meg?
Figyelt kérdés
2018. febr. 11. 14:37
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg maga Krisztus reinkarnációjának lehettél a tanúja. Nem szabad elszalasztani ezt a lehetőséget. Gyorsan! Edd meg!
2/9 A kérdező kommentje:
Nem ehetem meg, mert már lejárt a szavideje! Azt írja, hogy minőségét megőrzi 1 évig!
2018. febr. 11. 14:46
3/9 anonim válasza:
Hm, lehet meg kellett volna sózni.
4/9 anonim válasza:
"Mi ez ha nem egy csoda amelyben a teremtő nagyszerűsége mutatkozik meg?"
Szerintem egy tubus ragasztó.
5/9 A kérdező kommentje:
És azt az anyagot, amiből a tubus ragasztó készült, azt ki teremtette? Ki robbantott az őskorban?
2018. febr. 11. 15:09
6/9 anonim válasza:
Jól van, elhisszük. De szerintem nem kellett volna beszipuzni.
7/9 A kérdező kommentje:
Üzenem a moderátornak, hogy mélységesen felháborított amit tett! Áttenni a kérdésemet a vallás kategóriából a humorba! Hát kiveszett az emberekből az erkölcs iránti tisztesség?
2018. febr. 11. 15:47
8/9 anonim válasza:
A kérdés alapján, szipuztál is belőle...
9/9 anonim válasza:
Ki kéne írni a regisztrációhoz, hogy érzékeny lelkületűek számára csak szülői felügyelettel ajánlott a GYK megtekintése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!