Csak a legbátrabbak nézzék meg! Meg mered nézni?
Figyelt kérdés
www.something.com2010. jún. 7. 15:58
41/57 anonim válasza:
Ez olyan durva bakker ,épp az utcán mentem erre bejön ez , asszem lefosi boki , lehet ezért néznek az emberek :S
42/57 anonim válasza:
Mekkkk! A szarvaim leestekkk, olyan szörnyű!
43/57 anonim válasza:
Na jó, én ettől egy kicsit megijedtem. 18 év alatt nem ajánlom SENKINEK!!
44/57 anonim válasza:
Öt perce megnéztem,de már megbántam!Most már sose leszek az,aki voltam.Szörnyűű!
46/57 AkitLáttálÁlmodban válasza:
Basszus kérdező. Ilyet még egyszer ne csinálj már :O Ez nagyon megviselt. Az életem 1 mikroszekundum allat lejátszódott. :(
47/57 anonim válasza:
Akik nem mernék megnézni, azoknak mondanám, hogy k u r v á r a nincs benne semmi ijesztő. Csak egy értelmetlen s z a r s á g az egész... a sok troll meg hülyül itten. :D
48/57 AkitLáttálÁlmodban válasza:
47-es válaszoló: Ahogy mondod XDDDD
49/57 anonim válasza:
én már a beiilenytyűket sem tudom lenyomni... fiefhsdjncshufsjnhfshdkcllynchezz
50/57 anonim válasza:
szentisten hátradőltem a székkel úgy meg ijedtem, ilyeneket ne kérdezz még egyszer, áruld el hogy fogok én ezután aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!