A szöget meddig főzzem még, hogy megpuhuljon?
Figyelt kérdés
Már három napja itt zubog rajta a víz nem győzöm utánatölteni a szög meg nem puhul. Már kezdek éhenhalni. Mákos szöget akartam enni.2018. febr. 3. 20:02
1/10 anonim válasza:
Gondolom csak poénból írtad ki, kac-kac.. amúgy sosem fog megpuhulni :D
2/10 anonim válasza:
Nem tudom... talán ha összenyomnád egy kicsit...
3/10 anonim válasza:
Tegyél bele egy kávéskanálnyi szódabikarbónàt, attól hamarabb megpuhul. Ha előző este beáztattad volna hideg vízbe, már rég kész lenne.
4/10 anonim válasza:
Azért kemény mert már túl sokáig főzted, másik szöggel fuss neki mégegyszer.
5/10 anonim válasza:
áh.. minél tovább főzöd, annál keményebb lesz!
De hagyd ezt, nyersen egészségesebb. Vastartalma mellett sz, ö és g vitamin is van benne.
6/10 anonim válasza:
Attól függ, mihez kell! Hogyha szárítókötélként akarod alkalmazni, akkor már jó lesz. Ha diszkógömböt, akkor még tarts ki egy kicsit!
7/10 anonim válasza:
Szerintem, már rég túlfőzted. Amúgy, nyersen, sokkal egészségesebb. Csak persze, jó fogak kellenek hozzá.
8/10 anonim válasza:
Keresd ki a kőleves receptjét :)
9/10 anonim válasza:
Na látod! Arra nem is gondoltál, hogy ne főzd, hanem süsd. Ősidők óta a kovács-konyhaműhelyekben úgy puhítják a szöget.
10/10 anonim válasza:
Nem jól csináltad mert földigiliszta zsiron egy kicsit meg kellet volna fonnyasztani úgy hogy dobsz alá egy evőkanál vasreszelèket,utána kell főzni 468-èvig majd mágneses vastányèron kell felszolgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!