Rendeltem egy csicskadobozt, de nem jó. Mi lehet a baj?
Kedves kérdező!
A kérdést rossz kategóriába tetted fel: Az okkultizmus kezdőknek kategórián belül a tegnap még jó volt alkategóriát célozd meg ( ne a dobozzal, mert erős rázkódástól a csicska helyett a Butulus Kerdezus Behamizunk latin névvel rendelkező alvilági démon idézed meg, 80 oldalas 2 ismeretlenes egyenletekkel teleírt könyvvel. Ezt az idézőnek 10 perc alatt kell kiszámolni, vagy vacsora lesz belőle és a családjából).
Amennyiben csak zenél a doboz: örülj neki, mert lehet, hogy az eBay becsapott, és olyan dobozt küldtek neked, amelyik nem csicskát idéz meg, hanem téged visz el el csicskáztatóhoz. Szerintem mákod van, hogy nem működik :-)
Rick and Morty... Az mi? Valami "celeb" műsor?
A "poén" sok embernek azért nem esik le, mert nem 12-13 évesek ( én 42 vagyok ), és a tv-t nem mesenézésre használják.....
A #3 as válaszoló viszont vette az adást, visszaküldette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!