Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Jesszusom! Megharapott egy...

Jesszusom! Megharapott egy nefelejcs! Mit csináljak? Nagyon súlyos? Elég ha holnap megyek el orvoshoz? Juj!

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 20:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
El ne felejtsd, és legközelebb, vegyél megfelelő védőruhát, ha a közelébe méssz. Ja és kérdezd meg be volt-e oltva veszettség ellen.
2010. jún. 5. 20:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, csak azért harapott meg, mert elfelejtettél valamit.
2010. jún. 5. 20:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nefelejcs orvoshoz menni!
2010. jún. 5. 20:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Súlyos a nefelejcs harapása. Ez bizony halálos kimenetelű is lehet. Mindenképpen fordulj orvoshoz! MOST!
2010. jún. 5. 20:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem terhes vagy
2010. jún. 5. 23:39
 6/12 A kérdező kommentje:
ó! Biztos terhes vagyok? Mert 12 évesen, hát...... tudod..... izé! Na! XD
2010. jún. 6. 19:07
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja, am elmentem orvoshoz és aztmondta, hogy ha 5 percel korábban mentem volna kor lekeleltt volna amputálni az eggyik szempillámat. ja, am adott rá kukackaki-s kenöcs♫8t plusz egy sprey-t. De elfelejtettem a nevét. Melyik lehet? Hm?
2010. jún. 6. 19:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Igen igazuk van tényleg lehet halálos kimenetelű is.

Engem is megharapott egy és voltam orvosnál nekem is rakott rá kukackakis kenőcsöt de a sprayt elfelejtette felírni és így hát sajnos meghaltam

XD

2010. jún. 13. 19:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Elkékült? Megfertőzted és elüszkösödött! Amputálni kell a földből
2010. jún. 18. 13:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Áhh semmiség...mikor engem harapott meg egy nefelejcs,úgy szédelegtem,hogy azt hittem közéfülgyulladásom van.Elmentem orvoshoz de ő azt mondta hogy csak be vagyok rúgva.Szóval a nefelejcsnek magas az alkoholtartalma,valami különlegesebb szakemberrel kéne kivizsgáltatnod magad XD
2010. jún. 18. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!