Mit csináljak? Csapdába estem a szobámban! XD
Figyelt kérdés
nah szoval.fürödtem és ruha nélkül mentem a szobámba.erre beállít 1 hentes srác :$!!XD..az összes ruhám 1 másik szobában vanXD de nem is várhatok mert talit beszéltem meg a barátnőmmel XD MIT TEGYEK? XD2010. jún. 4. 17:06
1/19 A kérdező kommentje:
jah és 13 éves csajszi vok XD
2010. jún. 4. 17:06
3/19 A kérdező kommentje:
nemkamuzok -.-"
2010. jún. 4. 17:09
4/19 anonim válasza:
Tekerj magadra egy fürdőlepedőt,és menj ki a ruhádért. De a számitógépet is vidd magaddal. Gondolom,fürdés közben is használtad,ha tudsz ide írni.
5/19 A kérdező kommentje:
mondom ruha nélkül mentem a szobába XD igen persze majd fürdőlepedőben fogok futkosni a hentes elött XD
bár lehet h muszály lesz :S
2010. jún. 4. 17:18
6/19 anonim válasza:
Nehogy leszopd !!!! Az a medvedisznóember!!%!!
7/19 A kérdező kommentje:
medvedisznóember?? O.O
hűha akkor jobb lesz vigyázni. XD
huhh.szerencsém van.most ment el.
de a drágajó barátnőm is most mondta le a talit.dejó nekem XD
2010. jún. 4. 17:25
8/19 anonim válasza:
Szerintem ne aludj ma éjjel. Vissza fog térni, hogy ellopja a létező összes 13 éves pucéran szobájába futkosó kiscsaj ruháját.Végülis az összes hentes ezt szokta.
Ráadásul hentes... A többit remélem magadtól is kitalálod.
9/19 A kérdező kommentje:
XD XD XD XD neröhögtess XD behalokXD
2010. jún. 4. 18:07
10/19 anonim válasza:
Jaj, még ne, azt majd a hentes elintézi! :)
Vagy a frizuravarjú,azt ismered??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!