SZe-r. I nt*et e. k neh-Éz ÚG, yol VaSn-i e GY, b iz-oN:Y;os sZ*ö-Veg. -e t hO . Gy. H a hÜ. L y . , Én V. aN tÖRd. E lv e és fE le . Sl-eG. E-s Í*rÁ s. JeL. , ek is vA. N N Ak B. e N ne?
Figyelt kérdés
csak komoly válaszokat várok:)2010. jún. 2. 20:14
21/31 anonim válasza:
éennkm fel se tnűt a fleiég hyog nem mndien oké:D
22/31 anonim válasza:
Szerintem nem nehéz. Az első sort nem volt könnyű, de után olyan simán olvastam, mintha rendesen lett volna írva.
25/31 anonim válasza:
Szerintem sem volt annyira nehéz.
26/31 anonim válasza:
nem volt nehéz, az angol tudósok rájöttek arra, hogy a betűket nem egyenként olvassuk, hanem a szót egészében.
27/31 anonim válasza:
épp azért nehéz mert nem látod a szavat, csak a betüket és idö kell összerakni . Mondjuk a pontok is k.rvara bezavarnak. Aki azt meri állítani hogy elsö nekifutásra folyékonyan eltudta olvasni, hát annak bizony a ***** ***-át.
29/31 anonim válasza:
lassan, de elsőre sikerült. de nem értettem mit olvasok xD
30/31 anonim válasza:
T."+"=E tel>#&Đđje..-,sen "+'(=+'" Jó"§l É Ł$Í RZ**Ed M<>#;ÄAG..*-- ad??!! Tessék egy kis bogarászni való!
Következő nehézségi szint... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!