A sellők hogyan szaporodnak? Hol jön ki nekik az utód?
Figyelt kérdés
2017. dec. 16. 10:08
6/12 anonim válasza:
Terhes a kis hableány? Ki volt az a pedofil b...?
7/12 anonim válasza:
Komoly kérdés a humorban?
Szóval: ahogy a halak.
Bár ott is van külső és belső megtermékenyítés is...
abból ítélve, hogy a sellőlányok emberekkel is szeretnek közösködni, ki lehet találni, mi lehet a helyzet.
8/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok ezzel, de szerintem egy tóban vígan úszkál néhány halacska, majd egy fiúcska belemegy és elélvez benne, a hal kidobja az ikráit, egyesültek. Így készült Ariel hableány is.
9/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok, na igen.
A női sellők elképzelhető, hogy szintén ikrákat dobnak ki, a férfi sellőknek meg mivel az evolúció során elveszett a nemi szervük, szerintem a farok uszonyukon adnak át egy sugarat, mely segítségével ismét megtermékenyül az ikra, így új sellők keletkeznek. Viszont fent áll az is, hogy ők nem szaporodnak, hanem drága Pisti bácsi - mint említettem előzőleg - kicsit játszadozik az aladinkájával, és megtörténik aminek meg kell történnie.
N.
10/12 anonim válasza:
Pffff, ennyi tudatlant... Megsúgom, osztódással szaporodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!