A magyar egy éhes nemzet?
Figyelt kérdés
Van egy világnyelv, melyben a népünk nevének két jelentése is van. A másik, ki nem találnád, az hogy éhes. Pont angolul a Hungary ami a magyart jelenti másik jelentése az hogy éhes. Oltári vicces, nem !? :XD
Pont, szegény ország vagyunk, sok csóró emberrel és erre még angolul éppen ezt jelenti a népünk neve. Jól eltalálták a brittek nem?
Hihi.
2017. dec. 13. 16:15
1/5 anonim válasza:
Nem úgy írják, hogy éhes angolul. Amúgy sem vicces. A politikai leképzésed meg aztán pláne nem.
2/5 anonim válasza:
"Pont angolul a Hungary ami a magyart jelenti "
Hungry az éhes. Értem?
Oké, hogy humor kategória, de ez inkább szánalmas próbálkozás és nem vicces.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, de én most megyek és eszem valamit. Ettől a kérdéstől megeheztem.
4/5 anonim válasza:
„A magyar egy éhes nemzet?”
Miért is?
„A másik ki nem találnád az, hogy éhes.”
Nem. Hungry éhes, Hungary Magyarország. De eddig a világon csak te tudtad, hogy ez a két szó hasonlít, brávó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!