Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szegediek! Tudnátok mesélni a...

Szegediek! Tudnátok mesélni a következő ikonikus szegedi emberekkel kapcsolatban? Bármi jöhet egy-egy story szóval akármi. Illetve ha van még valaki arról is mesélhetnétek.

Figyelt kérdés
Például ott van talán a legismertebb.A Szegedi P*csa ember(őt nem rég láttam november végén p*csa nadrágban a fél segge kilógott :D).A Mars Tér környékén szokott kóborolni egy csöves aki mindig ordibál trágár szavakkal megtoldva :D (bár őt rég láttam).Ma láttam egy elég fura fickót.Egy térdig érő nagy kabát volt rajta egy sapka meg egy játék baba a kezében meg még valami amit nem láttam.Ő ki?

#Szeged #ikonikus emberek
2017. dec. 2. 21:30
 1/3 anonim válasza:
A Dóm tér környékén van egy hajléktalan aki fut az emberek után és le akarja őket köpni
2017. dec. 3. 08:10
 2/3 anonim ***** válasza:

A városháza előtt szokott állni egy magas bácsi a zászlók alatt, ő a kis bot. Becézzem is?

Na, meg van a kis duda, mert két dudás nem fér meg egy sz békában. Van nagy duda is, vagyis öreg duda.

Gyurcsányt itt alacsony, kövér emberek képviselik, akik az utóbbi időben lefogytak.

Ha Fiedelsz ránk, megtudhatod, ki a Kokas, a városházban!

A rektoriban nő a Buza, azaz nem nő és nem is búza, de mindenben benne van.

Van egy gimnáziumi tanár, akit Pacinak hívnak, ő a Ló.

És egy iskolaigazgató, akit Mongolnak.

Van egy vállalkozó a Dorozsmai úton, aki jól láthatóan sörsátor alatt tartja a Ferrariját, amit néhány évente lecserél.

Az egyik akadémikus hüvelytampon gyártásban utazik és nem nőgyógyász, még csak nem is orvos, se nem nő.

Néhány EU támogatási tábla beszakadt... és Soros pár szervezete is sárga mikrobusszal parkol hetente a főtereken.

Szegeden vatikáni lelki gondozásra is jutott 40 milla, diákmunkásoknak...

ui.: A Pupos és bandája megvan, kik?

2017. dec. 4. 22:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Szeged jó város, itt Soros keresztet fest a mikrobuszaira.

Már ős em a régi... Megtért az öreg?

2017. dec. 4. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!