A lenti feltételek biztosítása mekkora valószínűséggel és várhatóan mekkora mértékben növelik vizsgára való felkészültségemet?
Szóval van egy 100 oldalas anyag, amit ma délután kezdtem el tanulni. De a tanulási idő fele kávézással, teázással, evéssel és természetesen facebook-ozással telt. Ebből következően a nap végére mèg az anyag egyszeri elolvasásáig sem jutok el, nemhogy bármit is megtanuljak belőle.
Szóval mekkora a valószínűsége annak, hogy holnap még belenézek a délelőtti vizsga előtt a tananyagba, amennyiben szándékom nem belenézni, de teljesítem azt a feltételt, hogy magammal viszem az anyagot??
És ez várhatóan milyen mértékben növeli a felkészültségemet?
"És ez várhatóan milyen mértékben növeli a felkészültségemet"
Pont annyira, mintha betennéd a párnát alá éjszakára.
Hú, köszi, hogy eszembe juttattad, a párnás módszer tök alapvető, és nekem kiment a fejemből. Be is készítem a tananyagot a párnám alá!
^^
Köszi
De a körülbelül nulla, ha nem pontosan nulla, akkor inkább negatív vagy inkább pozitív érték lesz?
És, ha negatív lenne az érték, akkor azt a képet vetíteném vissza a papírokra a tekintetemmel, amit nem olvastam el belőle, vagy azt, amit már elolvastam belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!