Adi95 kérdése:
Miért nyújtja ki Dua Lipa a nyelvét a posztereken?
Figyelt kérdés
Félre ne legyek értve szeretem a zenéit és ő maga is tetszik nekem, de ezt a megnyilvánulását nem értem.2017. nov. 21. 20:26
1/9 anonim válasza:
Dual Lips? Angolból (kettős ajkak), ennek lehet köze esetleg ehhez, Londonban született.
A "lipa" lengyelül és talán szerbül is hársot jelent. Lehet Hárs Dua a magyar megfelelő?
Ms. Nyelvnyúlvány! :-)
2/9 anonim válasza:
Egy ritka örökletes betegségben szenved (Simmons-szindróma), ami miatt a nyelve nem tud az ereken keresztül oxigént felvenni, csak diffúz légzés segítségével, azaz a nyelve felületén keresztül. Ezért időnként ki kell öltenie a nyelvét, különben az nem kapna oxigént, és lassan elüszkösödne.
3/9 anonim válasza:
Riga motor szindrómában, amire berúgsz, kilóg a nyelved!
4/9 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán gyerekes.
5/9 anonim válasza:
Hát persze, mert ő is csak egy hülye tinisztár, aki beleugrott a szarfolyamba, mert nagyon híres akart lenni.
9/9 Dualipaslov válasza:
Ez egyfajta sajátosság. Mármint úgy értem hogy a fanjai úgy hívják inkább hogy ez a védjegye, kinek mi. Egyesek szerint, mivel ugye Dua nagyon feminista, a nyelvével és bemutatássál jelzi azt hogy ő feminista. Kinek mi🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!