Hopgy értessem meg anyuval hogy az a kinder meglepetés, ami rózsaszínes az LÁNYOKNAK való és nem fiúknak? Abban lány játék van. Se én se a 14 éves öcsém nem tudunk vele mit kezdeni :' ( 20f
Figyelt kérdés
mindig szokott nekünk venni de kb 70% ban a rózsaszínt :(2017. nov. 21. 16:46
11/28 A kérdező kommentje:
Értem hatos, hát akkor majd megpróbálom valahogy felhívni a figyelmét hogy akkor arra figyeljen :D Köszi am így értem. erről én is hallottam!
A többi gonoszkodónak meg lefitymálónak üzenem, hogy nem érdekel a véleményük, ők a szánalmasak, nem én. Én már bent vagyok az egyetremen és EL FOGOM végezni. ennyi. Hogy nektek hogy ment, ha ment és hogy nem ment és mit kellett csinálnotok azért hogy menjen, az engem teljesen hidegen hagy! Ez az én életem, nem a tiétek, mindenki más, nem érdekeltek, a kérdésem nem erről szólt, szal kaptok fekete pontot és jelentést! További jó gonoszkodást!
2017. nov. 21. 17:13
12/28 A kérdező kommentje:
Amúgy akik itt egyedül trollok azok TI vagytok. Ti vagytok azok, akik kötözködtök, a témától függetlenül személyeskedtek és ezzel tönkreteszitek a kérdésemet. Kimerítitek a troll fogalmát. Én ide írtam egy teljesen normális hangnemü kérdést, ha titeket ez zavar, vagy az nem tetszik mivel játszom én vagy az öcsém, akkor nyissatok ennek egy saját témát, de ne offoljátok/trollkodjátok szét az enyémet!
2017. nov. 21. 17:17
14/28 anonim válasza:
Én amúgy csak röhögni jöttem ide. :D
15/28 anonim válasza:
Próbál célozgatni rá, hogy ideje lenne érdeklődnöd a lányok iránt (be kellene már csajoznod)
Az öcsédet meg kezdi terelgetni, hogy ne rád hasonlítson.
16/28 anonim válasza:
Ne haragudj, de a stílusod elég förtelmes. 28 éves vagyok, de utoljára 14 évesen kaptam kinder meglepetést, akkor se tudtam igazán mit kezdeni vele. Amúgy meg ajándék lónak ne nézd a fogát cicafiú. :D
17/28 A kérdező kommentje:
Cica fiú? Ez egyre érdekesebb kezd lenni... Van még valami hülyeségetek, trollocskák? Vagy Trollala kell nektek? :P
2017. nov. 21. 17:33
18/28 anonim válasza:
Nálad agybaj van valami baj. :D
19/28 anonim válasza:
Az olyan játékokat, amik nem kellenek, ajándékozd oda szegény vagy betegségben szenvedő gyerekeknek.
20/28 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez tök kedves gondolat utolsó :3
2017. nov. 21. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!