Vajon a Galaktikus Tanács meg fogja akadályozni az Emberevő REptoid Istengyíkokat ördögi tervük végrehajtásában?
"valaki magyarázza már el nekem mi ez a szar!!!???"
ez. ez kérlek szépen a korlátolt ostoba emberek szórakozása.
mert amit nem látnak, és a csöppnyi agyukkal nem bírnak felfogni, az már nem is létezik, és az a buta aki hisz a természetfeletti dolgokban.
de kérdem én, mégis ki a buta? aki egy ekkora hatalmas világegyetemben, nulla esélyt ad az ilyen dolgoknak, és poénra veszi, mert a csökkent értelmi képességével nem bírja feldolgozni, vagy az aki azt mondja. hatalmas a világunk, miért ne lehetnének ilyen dolgok.
A reptoidok a lehetséges szövetségeseink lesznek egy másik fajjal szemben, te ló. Ha nem hiszed, írd be a gyakorikérdések keresőjébe, hogy reptoid, és menj a "Köztünk lennének a földönkívüliek?" kérdésre.
(Tudom hogy poénból írtad a kérdést.)
Valami gyík kád eset le a kertemben. Kihúztam a dögöt belőle és bezártam a disznó ólba. Falja a moslékot és ilyen hangokat ad: trrr trrr.
Valaki jelentkezzen már érte, biztos haza várja valaki öt is.
első repotidos kérdés :D
jól esik nosztaligázni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!