Valami nagy vörös lénnyé változott a legjobb haverom, mit tegyek?! Ez az oldal az utolsó esélyem!
Figyelt kérdés
Szóval az előbb vitatkoztunk én azt mondtam úgyse képes kimenni fát vágni mert túl gyenge. Ő erre mérges lett megharapta a kézfejét és valami rusnya nagy vörös izmos izé lett belőle. Szerintetek megbántottam? Hogyan engeszteljem ki? Most futok az utcán de jön utánam meg házakat ver le ököllel. Még sosem láttam ilyennek a régi visszahúzódós haveromat akarom :( Meg akartam ölelni de forró volt a bőre. Kérlek segítsetek adjatok tippet mindjárt utolér!2017. okt. 28. 17:14
11/12 anonim válasza:
Kevesebb Attack on Titan:)
Végül túl élted? Voltál olyan szerencsés, hogy találkoztán Levivel?
12/12 anonim válasza:
Szerintem álljunk érte bosszút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!