Ha a macska fél az uborkátol akkor a kulya fél a paradicsomtol?
Figyelt kérdés
A macskám megijedt az uborkátol viszont a kutyám nem a paradicsomtol vigyem el orvoshoz?2017. okt. 15. 14:03
2/7 anonim válasza:
Inkább tanulj mert holnap már hétfő.
3/7 Bubuka508 válasza:
Ez hülyeség, hogy a macska fél az uborkától, a neten terjedt el ez a tévhit. Ha a te macskád megijedt, valószinüleg más oka volt, nem az, hogy az pont uborka volt! Nekünk akárhány macskánk járt már a kertben és egy sem félt soha az uborkától!
4/7 anonim válasza:
Azért ijednek meg tőle, mert azt hiszik hogy kígyó!
5/7 Bubuka508 válasza:
Okoska! A macska a kigyót meg a gyikot is megeszi! Saját szememmel láttam.
6/7 Wadmalac válasza:
Simán attól pánikolnak be, hogy egyszer csak ott van valami ismeretlen nagy izé, ahol előbb még nem volt.
Lehetne az plüss csillámpóni is, ugyanúgy összecsinálnák magukat.
sosem jártál még úgy, hogy elbambulsz, valaki odaoson melléd és mér tök közel van, mire észreveszed és majd megáll a szíved?
Na ez ugyanaz.
Kedves kérdező, tegyél a kutyus mellé úgy, hogy nem veszi észre, egy húszkilós paradicsomot (ha ilyet nem találsz, pótold dinnyével, tökkel, kapanyányimonyókkal stb.).
Úgy be fog röttyenteni, hogy be fog röttyenteni.
7/7 anonim válasza:
Egyszer én is megtettem azt,hogy uborkát tettem a macskám mögé,miközben ő evett.Amikor befejezte,és meglátta,meg se kottyant neki.Megszagolta,és nézte,mi lehetett az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!