Nem unjátok még? Minek erőlködtök a privát üzenetekkel?
Figyelt kérdés
Ti liluló fejjel irkáltok, én meg olvasás és válogatás nélkül törlöm mindet.
Szóval hiába akarsz beugatni, felidegesíteni, sajnos rácsesztél, feleslegesen erőlködtél :)
2017. okt. 10. 20:54
1/4 anonim válasza:
Haha...ismerős. mióta átállítottam,hogy ne mutassa a nevemet a hozzászólásoknál, nem kapok ilyeneket, szerencsére :)
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem sem mutatja, de mégis mindig kapok.
2017. okt. 11. 00:37
3/4 anonim válasza:
A sok hülyegyerek nem fogja fel, hogy olvasás nélkül ki lehet törölni az üzeneteket. Én is így szoktam, mert nekem is küldözgetnek mindenfélét, csak az nem jut el az agyukig, hogy ezzel bizony ráb.asztak. :D
4/4 Wadmalac válasza:
Én az ezós, ufós fanatikus hívek "de márpedig én tudom, hogy így van" üzeneteit imádom.
Bár volt olyan eszelős ufós is, aki privátban feljelentéssel fenyegetőzött, mert azt mertem állítani az ufóval utazgatásos sztorit előadó prófétájáról, hogy sajnos megbomlott az agya.
Meg van az a szegény hölgy, aki randomban rámír a múltba visszautazás rögeszméjével.
És persze ott vannak az unatkozó tizenéves IQ-bajnok trollok.
Van, akit már az ismert név alapján törlök, némelyiket elolvasom szórakozásból, annyi nem jön, hogy agyamra menjen meg elfedje az értelmes üzeneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!