Megkóstoljam a talpát?
Van egy lányismerősöm, akivel már évek óta jóban vagyok, de eddig még nem közeledtem felé rámenősen. Nincs pasija, és bevallása szerint nem is akar kapcsolatot. Viszont az utóbbi időben észrevettem pár jelent, jelenidőt, vagyis jelet vagy, na mit. Az egy dolog, hogy nyíltan megmondta, hogy jóképűnek tart, mindannyian tudjuk, hö ez még önmagában kevés. De pl.: közös sellő készítésnél összebújunk, nem húzódik félre, amikor bulikban megölelem, átkarolom, nem ellenkezik. Múltkor poénból VÉGIGNYALTAM A TENYRÉT, és nem volt felháborodva. Magyarul Balóval beengedett az intim szférájába. Arra gondoltam, hö férfi módjára a tetvek mezejére lépek, és a következő buliban az alkalmas pillanatban megnyalom a talpát. Lehet, hogy arra vár, hö-hö (h., na, vagy mi, ja hogy, bocs) rámozduljak, vagy inkább ne kockáztassam a barátságot egy balul sikerült próbálkozás kedvéért? Hö?
-a hibás kérdést eredetileg a keksz kategóriában tették fel, ez a javított változat, csak nektek-
Izgalmasan hangzik.
Ápolt talpa van?
# 1.: Nem leszek talpnyaló?
# 2.: Bocs elírtam, nem buliban, budiban, mindig ez van, bocsesz.
Az kizárt dolog mert nemtudom.
Különben is akinek a talpa nyalva, annak a csípője csupajó, de emellett a nyelve ferde.
Blokkolnád? Akkor kockáztass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!