Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért nevettek rajtam?

Miért nevettek rajtam?

Figyelt kérdés
Ma középsőn talált a labda foci közben És összerogytam soha nem volt még ilyen balesetem nem tudtam hogy ennyire tud fájni.Am 14 vok

2017. szept. 3. 23:43
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Ne legyetek már ilyenek. naa Ott a lábam között, nemiszerven rugtak labdával, amúgy 14 éves vagyok.

Tessék kijavítottam így jobb már?

2017. szept. 10. 22:25
 12/26 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,innen már csak kereszt apa lehetsz,de apa már nem.
2017. szept. 13. 09:13
 13/26 A kérdező kommentje:
De vicces valaki neeem még Csak lehet gyrekem ügye Csak Vicc?
2017. szept. 13. 14:33
 14/26 anonim ***** válasza:
Ne aggodj,csak tréfa répát ettem és vicceltem.Az viszont nem vicc,hogy ha ütés éri a herédet abból ilyen jellegű probléma keletkezhet,illetve más eltérés is adódhat ebből.Nem véletlen használnak egyes sportágakban here védőt.Azért vigyázz az ilyen jellegű balesetekre.Ja,igen,és ez most nem humor jellegű.
2017. szept. 13. 15:56
 15/26 anonim ***** válasza:
Még annyit,hogy ha komoly a kérdésed akkor nem a humor oldalra kellett volna a kérdésed feltenni.
2017. szept. 13. 16:06
 16/26 A kérdező kommentje:
Csak azert raktam ki mert nevettek rajtam ez ert kérdeztem hogy ez most vicces humoros miért kellett nevetni rajtam
2017. szept. 13. 17:59
 17/26 anonim ***** válasza:
Előző válasz adó vagyok.Értem én,hogy villanymotor,de mi hajtja?Azt is értem,hogy szalmakalap,de miből van?Csak azt ne állítsd,hogy villany hajtja és szalmából van mert azt erősen kétlem! :-D
2017. szept. 13. 18:52
 18/26 anonim ***** válasza:
És még annyit a kérdésedre válaszólva,de most komolyan,bár ez a humor oldal mint ahogy ezt te magad is jól felfogtad,azért nevettek rajtad mert gegbe illő képjelenet tárult eléjük.Ha magad helyébe képzeled magad akkor te is nevettél volna mert gondolom az arc mimikád is járult a fájdalomhoz.Lássuk be,bár olcsó poén,de sokaknak bejön.Erre épült a Csárli Cseplin / nem jól írtam le,tudom,aki szemét bántja előre is bocs .../ geg kis filmjei,ill,a nagyok is.
2017. szept. 13. 18:58
 19/26 A kérdező kommentje:
Hát végülis ha Bele gondolom igen valóban poénos De Csak ha mással tõrténik És nem én érzem Xdxd
2017. szept. 13. 19:16
 20/26 anonim ***** válasza:
Hát igen.Aki látja jó poén,akivel történik az a szenvedő alany.Ebből mi következik?A tanulságot már te is le tudod következtetni.Viszont azt ne mond,te még nem nevettél máson mint szenvedő alanyon.Na ugye,a kérdésedre meg van a válasz és már nyugodt lehet az éjszakád mert nem kínoz tovább a nap kérdése.Remélem tanultál valamit a válaszaimból,ha nem akkor nem sikerült rá világítanom a mondandóm lényegére.Akkor viszont ez engem zavar,nem lesz jó éjszakám és ezen az oldalon fel kell tennem a kérdést:-miért nem jött le neked a tanulság? X-D
2017. szept. 13. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!