Véleményetek alapjául milyenben minőség az online fordító programokat?
Tehát tudod, Ön van használ ha fordító programot a munkához, házihoz. Van Ön vele megelégedve teljesen, vagy inkább kicsit csak.
Mit van szükség a tökéletesítés folytában ezzekhez a programokhoz?
Írja meg itt véleményt of Ön, hogy tudja meg más az Ön véleményét az online fordítóprogram-ról.
Véleményem szerint, a google fordító valóban javult az utóbbi időben. Azt hiszem, ez a szöveg teljesen érthető. Ez egy kicsit természetellenes, de kit érdekel, legalább tudod megérteni ezt. By the way használtam az angol-magyar fordítás. Nem tudom, ha ez szerkezet-val egy bonyolultabb nyelvet, mint például arab, kínai és japán.
/// Oké, a végére megőrült de az alap szövegeket nagyon viszi :D
Szerintem is a google fordítója egyre jobban fejlődik. Ragok, összetettebb mondatok (max 2tag kb azt még bírja)..
A Microsoft féle fordító viszont kritikán aluli.
A mi tesztmondatunk pl az volt, hogy: My mother doesn't drink coffee. >> Ebből pedig az lett, hogy: Anyám nem ital, hanem kávé.
[link] <<íme
:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!