Egyesítjük a világ hülyéit?
Figyelt kérdés
Mindenki aki fejben illuminált(nemtom mit jelent xD) az jöjjön ide hülye történetekkel,meg minden!Legyünk hülyék vazze!2010. máj. 25. 19:04
71/92 anonim 

válasza:

21:50 vagyok:D
Okés...
még valaki?:D ehhez többen kellünk:$:D:D:D
De lányok is jöjjenek ne egyedül legyek:D:D:D kellenek fiuk és lányok egyaránt:D:D:D
a Parlamentbe meg indulhatunk..kirúgjuk az állambácsit...méghozzá páros lábbal:D
72/92 anonim 

válasza:

Menjünk be a Parlamentbe,
múltkor is egy marha ment be.
75/92 M@x 

válasza:

én csak néha vagyok hülye! de attól még jövök! és négy év múlva megnyerjük a választást!!!!Éljen a HP (Hülyék Pártja)
76/92 anonim válasza:
ha a világ hülyéit ősze tenék és okosá tenénk őket olyan okosak lenének hogy pl.a honfoglalon vagy legaláb 12960 jepe-et szerezne de ha hülyének akkor olyan hülyék lennének mint 1 zzák liszt
77/92 anonim 

válasza:

jézusom tegnap néztem meg 36 volt most meg már 69......o.o XD
79/92 anonim 

válasza:

Tendálunk itten, mint tenderen,
aki meg nem jön, azt megverem.
80/92 M@x 

válasza:

nem baj most a HP az a Hülyék Pártja lesz és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!