Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hol kaphatok Bugatti-ra téli...

Hol kaphatok Bugatti-ra téli gumikat?

Figyelt kérdés

Tudom hogy csak a Michelin tudja legyártani a nyári gumikat erre a kocsira, a többi gyártó olyan mint a....

Michelin oldalán sem találni:

[link]

Egy régebbi Veyron 2004-es verzió.

2017. aug. 16. 12:19
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Enyém, és minden típust 10 évig gyártanak amíg ki nem jön az új.

A gumik tényleg 1 olajcserét sem bírnak ki

2017. aug. 16. 15:56
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Hova hordod olajcserére?
2017. aug. 16. 16:13
 13/26 anonim ***** válasza:
30%
De Veyront 2005ben gyártottak először... lehet rosszul állítottad be a keresést azért nem találsz. A Michelin pedig nem a legjobb, mert konkrétan kilyukad egy patkázástól. Tapasztaltam sajnos...
2017. aug. 16. 16:16
 14/26 anonim ***** válasza:
32%
Hamarosan vége a nyárnak, a gyerkek mennek vissza a suliba, kevesebb elsz a troll. :D
2017. aug. 16. 17:43
 15/26 anonim ***** válasza:
35%

Kisebb intervallum van ezekre ,mivel nem ezekkel megy az ember nonstop mindenhova.

1 évben 2-7e km körül szoktak menni,nem 15-20 ezer.

Ha 2-7 ezret nem bír ki akkor a driverrel a baj :(

2017. aug. 16. 19:17
 16/26 anonim ***** válasza:
31%
Csak jelzem, hogy a Porsche gumi történet nem kamu volt, de úgy látszik, sok embernél már ennyi kiveri a biztosítékot...
2017. aug. 16. 19:25
 17/26 A kérdező kommentje:
Tudom és köszönöm neked Porsche :) Látom itt nem kapok választ, úgy látszik ezzel a hegyekbe nem lehet menni..
2017. aug. 17. 08:40
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Dehogynem lehet vele hegyekbe menni.

Ajánlanám az ausztriai Großglockner Hochalpenstraße-t.

Igaz jó pár éve voltam arra, de akkor tükörsíma és tiszta aszfalt volt. Ha száraz, akkor pedig nem kell a téli gumi se (persze, ha nincs túl hideg).

Egyébként ezen a terepen találkoztam annó két ismeretlen tesztautóval. Felefele menet csak ennyit érzékeltem belőlük, mikor megelőztek: pfvúú-tsvúúúu. Mattfekete volt mindkettő, két személy elől, tucatnyi műszer hátul. Egy pihenőben értem be őket és beszélgettünk kicsit. Nem árulhatták el, hogy miféle autót teszteltnek, de nem is az volt a lényeg, hanem az autók fékjei, azt mérték. Annyi azért kiderült, hogy sport vagy szupersport kategória, tehát lehet ilyen autóval csapatni a Großglockner-en.

2017. aug. 17. 09:23
 19/26 anonim ***** válasza:
23%

A Veyron nem egy Swift, hogy elvitted, aztán felejtsd el a kereskedőt. Veyronhoz igen komoly assistance szolgáltatás van. Akinek Veyronja van, az tudja hol kap gumit, olajat, szűrőt, miegymást. Akinek nincs, az meg trollkérdést irogat a gyakorira.

Ha valaki kérdez valamit levélben a Michelon ügyfélszolgálatától, egy-két napon belül válaszolnak. Így kerestem kisebb méretben négyévszakos gumit, amit nem találtam a weboldalukon, rögtön megmondták, hogy mikor kerül gyártásba, és mikortól lesz itthon kapható.

ENnyit kellett volna tennie a kérdezőnek, ha a kérdése valós lett volna.

2017. aug. 17. 10:59
 20/26 anonim ***** válasza:
50%
Természetesen semmi nem jó neki az égvilágon, mert mindenkit lepontoz.
2017. aug. 17. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!