Óvakodnom kell a részeg autóStohl?
LOL xD
Ha lecsukják nem, csak a részeg autósoktól!
Hát ez nagyon jó. :D
Jó a humorod. Komolyan, tök vicces.
Most,h ilyen kedves voltam veled, felpontozol?
Am nagyon vicces.
Hát még a beszívottól!
De semmi pánik, mert egy időre kivonják a forgalomból.
hehehe ez jóó :D:D
szerintem is óvakodj...
és kerüld el a száguldozó (buci)macikat is! :D
:( felpontozást :(
Lopott kocsival, ittasan, rendszám és jogsi nélkül, úgy hogy egy hulla van a csomagtartódban!---Így már nem lesz félnivalód.
xD
Kivi lennék, h a TV2 mennyit adott a "sérülteknek", hogy túldramatizálják a dolgot Hajdú Péter Frizbijében. Am észrevettétek, hogy csak a TV2 majmolja ezt a témát és akarja lejártani mégjobban?!
Én is elítélem, amit csinált, de sztem nem kellett volna ilyen nagy dobra verni. Albert Györgyit is megalázták a halála előtt, amikor meg meghalt, akkor meg szentként kezelték. Daróczit is hónapokig nyomatták, azért, hogy nagyobb legyen a nézettségük! De ugyan ez van az újságokkal is! Nem furi?
ja és miért olyan meglepő, ha egy részeg, beszívott, balesetet szenvedő ember elmegy a helyszínről? Mégis mit vártak, mikor a világát nem tudta?
Szégyen amit csinált, de az emberekben, meg a médiában is lehetne annyi ész, hogy nem olyanokon lovagol, ami megmagyarázható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!