Melyik jön el hamarabb, a Barátok közt utolsó része, vagy az, hogy az ufók leigázzák az emberiséget?
Én a jövőből jöttem, hogy szóljak, az ufók senkit sem bántottak, vagy bántanának!
Az űrlények nem igáztak le bennünket, sőt nagyon sokat segítettem nekünk, pl. tőlük kaptuk meg az időutazás technikáját, a fénynél gyorsabb űrutazás technikáját, az örök élet titkát, és ők mentették meg a bolygónkat és a fajunkat a pusztulástól.
A Barátokközt 3237-ben is menni fog az RTL Hiperen, egyébként ez a kedvenc Sci-fi sorozatom!
A múlt rész különösen izgalmas volt. Magdi anyusról kiderült, hogy valójában nem is robot, hanem egy kiborg, amit egy múlt évezredben (2009-ben) balesetben elhunyt ember DNS-ét felhasználva állítottak elő a Pigrel9 bolygón. Berényi Pudinner ezt megtudva úgy felkapta a vizet, hogy rögtön teleportált a Pigrel9 bolygóra, ahol meg is találta az őrült tudóst. Rászegezte a lézer fegyverét, majd megint a legizgalmassabb résznél lett vége. Már várom a folytatást. :)
Szerintem ennek a Sci-fi sorozatnak soha nem lesz vége, több mint 1200 éve fut a galaxisközi TV-ben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!