Mit tegyek ha tudok teleportálni? Pl. Reggel otthon voltam és rá pár órára már munka helyen. És nem tudom hogyan és csak teleportálni tudok, csak ez a magyarázat.
Figyelt kérdés
2017. aug. 3. 17:01
1/8 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Ha csak teleportálni tudsz, akkor teleportálj. De biztos tudsz ballagni is szépen a két lábaddal. Nem?
2/8 anonim válasza:
Nem pálesszel, meg kannásborral kell kezdeni a napot és akkor nem történnek ilyenek
3/8 anonim válasza:
Ezért nem szabad xanaxra töményet inni. Ráadásul ebben a melegben. Könnyen emlékezetkieséseket okoz.:)
5/8 anonim válasza:
Ritka hülye példány lehetsz, ha tudsz teleportálni és a munkahelyedre teleportálsz. Jobb "úticélt" nem találtál?
6/8 anonim válasza:
Mondjuk, a leírás alapján valószínűbb, hogy memóriazavaraid vannak.
8/8 anonim válasza:
Jó csaj vagy? Akkor teleportálj hozzám ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!