Mi tévő legyek ilyenkor? Sűrgős
Már vagy 1 hete sakkban tart ez az állat tulajdonképpen egy emlős. Nem tudom mit akarhat tőlem, de nagyon félek, hogy ha ajtót nyitok akkor megtámad. Folyamatosan zaklat, pedig csak kaját nem adtam neki az állatkertben és szerintem ezért indított hadjáratot ellenem. Az utcán is látok 3-4 kengurut. Nagyon félek. Hívtam rájuk a rendőrséget is, de addigra eltüntek. Már probáltam kirepülni az ablakon, de én még kis fioka vagyok és ezért még nem tudok. Már néztünk farkasszemet a kengurukkal, de eddig ő győzött :( szerintetek betudjak rugni az ajtót? Már ott hagytam a családomat is ez miatt és a munkámat is. Már a barátaim is eltávolodnak tőlem. :( hoztam ki paprikasprayt, de magamat fujtam szemen, ezért nem is fogom használni. De egy gond van, mert a paprikasprayt kidobtam az utcára és most a helyi kenguru cryps klánhoz került. Teljes a tanácstalanság. Most akkor mit csináljak segítsetek kérlek!
Telefonszámom:06203337296
Esetleg pénzel is tudtok támogatni, hogy tudjak venni fegyvert és megtudjam őket ölni.
Kenguru maffia.
Szerintem építs acélbunkert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!