Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nálatok is van otthon veszeked...

Nálatok is van otthon veszekedés, hogy ki üljön a jakuzziban, és ki ússzon az úszómedencében?

Figyelt kérdés
Az ilyen jellegű problémákat hogy oldjátok meg ?
2017. júl. 11. 12:01
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
92%
Nagy a család, úgyhogy mi megvettük Ausztrália teljes tengerparti részét! Nehogy már egymás szájában úszkáljunk, hogy nézne az ki... A kutyáinkról se felejtkeztünk meg, ők megkapták Új Zéland egyik nagyobb méretű szigetének a tengerpartját! Azért csak az egyiket, mert a Bözsi (leánykori nevén Erzsébet királynő) nem engedte, hogy a többit is megvegyük, pedig mindegyik kutyának külön szigetet akartunk! Irigy vénasszony...
2017. júl. 11. 16:41
 32/40 anonim válasza:
88%
Hát az a helyzet, hogy mi hárman vagyunk, így megvettünk három egymás melletti telket, amire mindenki felhúzatta a maga kis házát és persze mindhez tartozik kinti/benti medence és jakuzzi is. Csak, hogy ne legyen vita. Amúgy nagy ritkán beengedjük a másikat a sajátunkba, de ahogy az egyik válaszoló írta is, a kiskaput kötelező csukni. Ha meg nem tetszik a rendszer, akkor ott a magánrepcsi és lehet keresni megfelelő helyet.
2017. júl. 11. 18:59
 33/40 anonim válasza:
80%
Nincs medence, nincs vita, hogy ki hol ázik. A zuhanyt meg beosztjuk
2017. júl. 11. 21:51
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi reggel azon vesztünk össze, hogy ki vigye el a Ferrarit. :( nem akarok mindig azzal a fos Viperrel járkálni, annyira égő. :(
2017. júl. 12. 09:30
 35/40 anonim ***** válasza:
79%
Látod, látod.. Mi Mercedesszel járunk, nagy kék Mercedesszel. Veszekedés egy szál se - százan is elvagyunk ott, mint a befőtt.
2017. júl. 12. 14:27
 36/40 anonim ***** válasza:
62%
Tényleg van jakuzzink, 6 személyes és 4-en vagyunk úgyhogy nincs vita.
2017. júl. 12. 18:24
 37/40 anonim ***** válasza:
66%
Nalunk emiatt nincs sok veszekedes, inkabb csak amiatt van a szuleim kozott, hogy ki menjen a Lamborghinivel es ki a Ferrarival. Nekem sajnos csak egy sz*r bmw i8-am van, mert rossz lett a mostani 10. evvegim!!!
2017. júl. 12. 22:33
 38/40 anonim ***** válasza:
20%
Amúgy szerintem full gáz, és egy kicsit sem vicces már ami itt van. :D
2017. júl. 12. 23:34
 39/40 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen megértette mindenki a kérdést,és hasznos válaszokat adott,mivel ez egy gyakori probléma kis hazánkban.
2017. júl. 13. 00:41
 40/40 anonim válasza:
100%

Ezt a problémát már régen kiküszöböltem

Magán repülő

Magán sziget

Kontinensenként vannak kastélyaim személyzettel

Wall Streeten a bankjaim fialnak rendese

Zuckerberg meg a hozzá hasonló feltörekvők tőlem kérnek tanácsot

Egyébként meg köszönöm jól vagyok :)

2017. júl. 13. 07:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!