Ki volt MetallicA Kocerten?
Figyelt kérdés
Én voltam :D haha :D XD
15/F
2010. máj. 20. 20:32
1/13 anonim 

válasza:

szerintem koncerten voltál, nem? ;-D
3/13 anonim 

válasza:

Barátnőm volt és a pasija, nekem nem ért meg 13-at. Inkább Deep Purple:)
5/13 A kérdező kommentje:
Igen koncerten* :D Kössz :D Pedig ISZONYAT JÓÓ VOLT
2010. máj. 20. 20:42
6/13 A kérdező kommentje:
20:42 Ugye milyen kib@aszot jó volt a lábdob basszusa? :D
Szerintem pedig igenis kell ennyi melléütés amit Lars csinált .. ez nem stúdió .. és sztem egy koncert attól lesz jó hogy más mint az albumon ..:) ha ugyanaz lenne akkor értelme nem lenne kimenni :D
2010. máj. 20. 20:47
7/13 anonim 

válasza:

Ez nem más volt mint a stúdió, hanem egy szar:D Félre ne értsd, Larson kívül mindenki állat volt, de ő már szánalmas.
8/13 A kérdező kommentje:
hát igen... ő sem az igazi már :( de azért nem volt hallgathatatlan :P nekem legalábbis tetszett
2010. máj. 20. 22:32
9/13 anonim 

válasza:

ohhh én ingyen mentem be:Dnagyon állat volt, amikor vége volt a Násszin eeeelsz mettőőőőrz(u say that:D)-nek és mutatta a tetkót meg a pengetőt és rákezdett az enter sandmanre:D:DD::D
viszont a high on fire az nagyon gány volt:(
10/13 A kérdező kommentje:
jaja :D ... hogy mentél be ingyen? XD
2010. máj. 24. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!