Ha veszek egy Google autót és lefagy benne a keresőmotor, akkor mit kell tenni?
Járt már vki így, újra lehet indítani, v kell hozzá hidegindító?
Csak Google márkájú hidegindító jó hozzá? Van ilyen egyáltalán?
Én tudok idézni, nem úgy mint a gyáva 64 százalékos.
"Csak túl gyáva vagy ezt beismerni."
#13, 20:58
---
Sajnos a 64 százalékos tényleg túl gyáva beismerni, hogy tévedett.
# 21, köszönöm, valóban megtörtént az idézés.
A 64%-os úriember valószínűleg ezt a mondatot értette félre:
,,Ami nincs, ahhoz hidegindító sem kell, tehát mindegy, milyen márkájút nem veszel, ahogy az is, hoyg van-e egyáltalán."
Felételezéseim szerint a 64%-os úr emiatt a mondat miatt azt feltételezte, hogy Ön azt állítja, nem létezik google autó. A félreérthető mondatrész a következő: ,,Ami nincs".
Én is erre gondolok, azonban a gondolatmenetem helyesen így értelmezendő: nincs benne keresőmotor - ami nincs, ahhoz hidegindító sem kell. Egyszerű szövegértelmezés, általános iskola negyedik osztály.
Szerintem a 64 százalékos is érti (immár), hogy erről van szó, csak túl GYÁVA elismerni. :)
De a tisztánlátás kedvéért: természetesen létezik a kérdéses jármű, de kereskedelmi forgalomban nem kapható, tehát nem lehet megvenni.
Amennyiben a 64%-os úriember nem foglal állást az ügyben, az ügy lezártnak tekinthető.
További szép napot!
# te vagy a nyuszi!
Gyáva is te vagy, bumbúrnyák!
És te vagy a gyáva elismerni h azt mondtad, amiről most azt állítod, h nem mondtad!
Szóval nyuszi vagy elismerni, h nyuszi vagy! :)
#26, ne vedd a szívedre!
A #23- as úr majd szépen bocsánatot kér... és minden el van intézve! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!